yaşamözüm_URAS'ım

yaşamözüm_URAS'ım
gülüşün en büyük hazzı verir hayatıma...

3 Haziran 2010 Perşembe

Baterist Uras...

6 yorum:

sanberk dedi ki...

KOCAMAN BRAVO yakışıklı Urasa.ayne kendisi çalıyormuş gibi yapıyor.Müzik ritmini de tam hissediyor.Vallahi bu çocuğun mesleği ne olcak çok merak etmeye başladım:(Bi taraftan herşeyden yol ve bina yapan bi taraftan müzik kullağı olan bir çocuk.41 kere maşallah.Uras çok akılı bilgiyle fazla yükleme derim ben:)Sen zaten yüklemiyorsun da kendis hemenci öğreniyor:)maşallah.Uraşı çok seviyorum ya:)

ayşegül dedi ki...

oyy yerim ben bunu yaa,nasılda hızlı hızlı yapıyor tam ritmine göre :) iyi gözlemlemiş birde taklit ediyor gibi tostos :)

bu uras çok tezcanlı sanırım,videolardan izlediğim kadarıyla çabucak hallediyor işlerini tontiş elleriyle :) 41 kere maaşallah.


mayacım ben birde özel istek olarak urasın senli bi fotosunu istiyorum :)
sen hepimizi gördün halada görüyosun arada ama şahsen ben seni merak ediyorum.profil resmindende tam anlaşılmıyor.

uğurböceği dedi ki...

çok şeker ..sanatcı kulağı var ne yapsın duramıyo

Nihal M. dedi ki...

teşekkür ederim kızlar yorumlarınıza. bende çok seviyorum bu videosunu.

ayşegüldüm haklısın tam gizemli kadın gibi oldum. doğumdan önce böyle değildim valla sanırım kilolar içe kapanık yaptı:)))bide kendimi hiç beğenmiyorum .şöyle yapayım akşama eklemeye çalışayım erken gitmezsek babama. uraslada hiç güzel fotom yok ama :(( bakarsınız artık...süslenip püslenip çektireyim bi t ane:))
öpüyorum sizi...

Feride dedi ki...

cnm bu bence 3 yaşındaki bir çocuğun yapabileceği hareketler .. uras ın normalin üzerinde zekası ve yeteneği olduğu gözüküyo.. inş. bunu en iyi şekilde değerlendirir .. buna göre de eğitim alması gerekebilir..

felak nas oku walla ben burdan okim olmadı .. maaşallah subhanallah cnm yaaaa .. aşık mı oldum ne .. :))

Nihal M. dedi ki...

Feridecim sağol tatlım. Ben özelikle cami takıntısı için çocuk dr arkadaşımla görüştüümde bunları sordum. cami çiziyor renkleri biliyor vs diye bana sadece görsel zekasının fazla olduğunu söyledi, her çocuğun farklı olurmuş ama üstün zeka demek için özelikle sayı sayma, mantık yürütme, erken konuşma vs vs önemliymiş. bizde bunlar yok.mesela bir ay hiç ilgilenmediğim zamanda çoğu şeyi geriledi unuttu. bakıcımız sağolsun öğretmeye çalışıyor daha öncede üstün zekalı bir çocuğa bakmış ama çocuk 2 yaşında 50 ingilizce kelime biliyormuş urasla kıyaslandığında uras normal bir çocuk.zaten öylede olsun istiyorum tatlım ya...buralarda imkan olanak yok...bizimde buralardan gitme şansımız yok...
ritm belki müzikli oyuncaklarından bir dönem tv manyaklığından kalmış olabilir...:)))