yaşamözüm_URAS'ım

yaşamözüm_URAS'ım
gülüşün en büyük hazzı verir hayatıma...

5 Eylül 2010 Pazar

yaramaz uras...


Untitled from rumblefish on Vimeo.




Untitled from rumblefish on Vimeo.

6 yorum:

ayşe arslan dedi ki...

ya çok tatlı ama yaaa,konuşması çok güzel anlaşılıyor mayacım ya,
hele zıplama yeri,bayıldım,benim bile zıplayasım geldi,ne güzel stres atılır orda,uras halkı valla oraya gidelim diye tutturmalarda,,dudup bekleyip kendini nasıl atıyor,pozlara bak sen,çok güldüm,çok sevdim burdan...sarıböcüğü..

Feride dedi ki...

ay seni bilmiş neleri de biliyor .. aşmış artık mayacım bu maaşallah .. konuşması da gayet net bence de .. çok güzel .. boşuna demiyoruz akıllı uras diye :) köydeyken annem merveye herşeyi biliyor bir dötündeki moktan haberi yok derdi şimdi o aklıma geldi :D

ayşegül dedi ki...

tatlım yaa dillerini yerim senin ne tatlı konuşuyo mayacım akıllı bıdığımız nasılda ezberlermiş kuzu.
zıplamasınada bayıldım vede ayşe gibi benimde zıplayasım geldi,burda yok öyle büyük zıplama alanı yada ben görmedim çok güzelmiş.

Nihal M. dedi ki...

teşekkürler kızlar...
feridecim sende çok sağol yardımların için... şimdi ben oraya video yükleyip dursam bloğa koymama gerek kalmadan siz görebilecekmisiniz...iki tane daha var orda tamamlanmış onlarda bakabiliyormusunuz?
hoplama parkı aklını aldı urasın bizimkinide :))kış gelsede kapansa alsalar götürseler olduk...üstü açık :)))
kocaman bişey aslında büyükler için olan dev kaydırağıda var ama ben oraya çıkartmıyom tepetaklak iner valla :)))bide pahalı 2,5 ytl. sınırsız ama biz bir saatte ayrılabilirsek ayrılıyoruz kan ter içinde... yarın bugün hasta olması an meselesi yani :))
feridecim aynen bitek onu bilmiyo ya :))
bu karakterleri çokkkkk öncelerden biliyordu kkya koydummu hatırlamıyorum durun onuda yüklüyeyim.mart başı çekim yapmışım daha konuşamıyorken hepsini biliyordu :))) lizzyi sevmiyor ama eski model diyemi yoksa siyah diyemi anlamadım aslında yaramazlık yaptığı felan yok onun uydurmaası :)))

ayşegül dedi ki...

sen söyleyince izledim diğerlerinide :) yorumda yaptım sanırım :)

sürekli bloğa yüklemeye gerek yok video,arasıra bakarız o zaman.

anne kaleminden dedi ki...

ben videoları göremiyorum hiç.. siz nereden bakıyosunuz?