yaşamözüm_URAS'ım

yaşamözüm_URAS'ım
gülüşün en büyük hazzı verir hayatıma...

8 Haziran 2010 Salı

bir varmış bir yokmuş halleri...






hamile ben. 30 kilo artısıyla yürüyemez durumlardayken o topukluyu nasıl giymişim pes valla...


         
                uras ve ben...pek bi perişan dönem...nitekim bu dönem uzadı uzadı uzadıııııı şimdilerde önüne geçilemez boyutta kaldı. kuaföre gidemez hatta saçını taramadan işe gider pozisyonlarda ben...işin garibiyse bundan hiçde hoşnutsuz değilim. ne güzelmiş evden boyanmadan çıkmak eşofmanla spor ayakkabıylada ne kadar rahat edermiş insan:)))
    velhasıl eski benden eser kalmamış...Aslında Uras değil beni değiştiren kırsal kesim insanı olmak...Çok yavaş geçiyor burda günler insanlar çok yavaş hareket ediyor. Çok yorulup az düşünüyorlar.Hep aynı muhabbetler var.Geldim geleli (nerdeyse beş yıl olacak )sordukları üç soru(N) var.
     evlimisin(evettttttttttt)
     çocuk varmı(evetttttttt )
     evin varmı( evim hala yok olmazda hiçbi mantık durumunda bu soruyada evet cevabı bulduğum an zaten onlardan biri olmuş olacağım yerleşik hayat modu)
   başlarda nefret etmeme rağmen sevmeye başladım buraları. Doğal beslenip doğal düşünüyorum...Urası büyütmek daha kolay...Bol dedikodulu , her sabah sokakta işe giderken aynı kişilerin aynı hareketlerini göre göre dejavu yaşadığımı zanneder durumlarla ,tek arkadaşımla bolca aile saadeti yaşayaraktan gelip geçiyor günler...
   Özlediklerim hep İzmir, istanbulda...Özlediğim ençok İZMİR İSTANBUL...

       bi yarım saattir foto arıyorum urasla aslında park fotolarım vardı ama bulamadım. bir dönem hiç çekilmedim zaten :(((kendimi sevemediğim dönemde görsel anlamda.
            şu fotoğraf makinemi yaptırır yaptırmaz ( düşürdüm lens kapağı açılmıyor uv filtresi paramparça oldu umarım lens çizilmemeiştir)Urasımla çekileyim bari hazırda kilo vermişken.
            Annemin 52. mevlütünü yaptık haftasonu.Çok yoğunduk. bir geceliğine eve döndük. kardeşim geldi istanbuldan. bir hafta beraberiz ben gene izin alamadım yarında çalışacağım . perşembe tatillllll....kısa bir süre yokum biraz dinleneyim uzunca bir müddet izin alamayacak gibiyim...Uras halasıyla çok mutlu. Urasa köpük makinesi almış bide suyla yazan kalemlerden bide kitap bide araba bir sürüde kıyafet... aman   çok mutluyuz çok...Halayla hergün tırtıl dansı yapıyorlar. Henüz çekemedim şaşkınlıktan kamera evde kalmış en kısa zamanda tırtıl dansımızla karşınızdayız...

9 yorum:

ayşegül dedi ki...

öncelikle çok teşekkür ediyorum :)

her karede başka bi kadın görüyorum sanki,
değişmeyen tek şey "güzel kadın"sın vesselam :) doğruya doğru.

urası sana pek benzetemedim ama belkide resimlerin çeşitliliğindendir bilemiyorum.

hamileykende 30 kg. almış gibi görünmüyorsun açıkcası aksine ben çok beğendim o halinide.

bende sessiz sakin oralar gibi yerleri arıyorum şimdi,istanbulun keşmekeşi boğuyor beni.sizin için geçiciyse ordaki süreç tadını çıkarmaya bak.uras içinde kesinlikle buralardan daha iyidir.

uras bahaneydi canım,amaç seni görmekti :)tekrar teşekkürler.

Nihal M. dedi ki...

çok sağol ayşegülcüm ya çok mutlu oldum yazdıklarınla...
evet her karede farklı gibi aslında beş yıl önceki her ay farklı gibiydi yukardaki resimlere baktım kırmızı mart ilk foto mayıs iki ayda bile o kadar değiştirmişim kendimi.şimdi okadar çok sık boya yaptırıyormuşum mesane kanseri olurmuyumları düşünüyorum:))))
uras bana hiç benzemiyor aynı babaannesi.hep aynı sahne geliyor gözümün önüne babaanne koridorda yürüyor Uras peşinden. birbirinin kopyası gibiydiler...
30 kilo aldım. vermesi çoooookkkk zor oldu. insan içine çıkamaz durumlardaydım.:)))
sevdiklerimiz hep burda diye geldik buraya aileler burda farklı ilçelerdede olsak sıkça görüşüyoruz...geçici diye düşünüyordum bir aksilik olmazsa yerleşeceğiz gibi babamı bırakamayız...

Feride dedi ki...

cnm maaşallah artist gibi hatunsun :)) şaka değil walla dudaklar gözler .. yüz hatların çok hoş .. ben şişman foto aradım ama göremedim .. uras da sarışınmış küçükken ..

mecburi hizmetten ötürü mü ordasınız .. ilerde ist. yada izmir e dönüş yok mu .. kendi ailen nerde ben tam bilmiyorum merak ettim mevzuyu ..

eğer küçük yerse yaşadığın orası senin için en iyisidir .. büyük şehirdeysen o zaman da büyük şehirdir en iyisi .. şikayetçi olmak istersek her ikisi için de binlerce sebep bulunabilir .. sırf çoluğunu çocuğunu zehirleyen şehir hayatından uzaklaşmak için işi gücü bırakıp memleketlerine yerleşenler o kadar çok ki.. belki uras ın bu zehir gibi zekası oraların havasındandır :) mucuxxxx ..

Nihal M. dedi ki...

çok sağol feridecim sende. ben bu gazla yarın işe makyaj yapar giderim :)))
aslında makyaj güzeliyim öle ahım şahım bişeyim yok bide fotojeniğim öle derler. gerçekte pek bi şatafatım yok. buraya güzellerini koydum:)))
uras esmer uzun saçlı doğdu saçlar döküldü sarışın oldu şimdi ortalarda bi yerde:)))
bi bebeklik fotolarını eklicem vakit bulursam daha sizleri okuyamadım.
mecburi hizmet gibi geldik ama hep kalabiliriz izmire dönme şansımız hiç yok gibi büyük torpil gerek. ist ise ailelere çok uzak...
dediklerinde çok haklısın...bizde memleket diye seçtik geldik. neyse biraz alıştım daha az dırdır ediyorum eşime:))))arada izmir havası aldırıp geliyor sağolsun:)))

Feride dedi ki...

izmir yakın zaten arada gider hasret giderirsiniz..
cnm makyaj herkesi değiştiriyor ve doğru yapılırsa güzellştiriyo ama arada yapmak lazım saç boyatmak da aynı .. her dakka bunlarla uğraşsak hiç fakedilmez bir gün yapmasak çirkin oluruz arada bir gün yapınca kıymeti olur çok güzel oluveririz .. ben öyle yapıyorum :))

bahriye-krm dedi ki...

merhaba...yazınızı okurken o kadar çok soru işareti oluştuki kafamda...öncelikle yaşadığınız yeri merak eder oldum...kırsal kesim diyorsunuz,neresi acaba ???
eminim kaldığınız yerinde kendine has güzellikleri vardır :))
resimlere gelince her karede farklı bir kadın gördum...süper cesaret...kendinizi bukadar sık değiştirmeniz...gerçekten tebrik ederim...ben yıllardır saçta sarı rengi güşünürüm ama işşte o cesaret yanımdan bile geçmiyor :))
hamile resminiz ayrı bir güzel...hiçte 30 kilo gibi durmuyo...belkide öncesinde zayıf olmanızın avantajıdır bu :))

Nihal M. dedi ki...

feridecim çok haklısın. aynen şimdi o durumdayım ve aslında çokkkk rahatım...işimede geliyor:))) saç mevzusu karışık. mutsuz kadınlar saçlarıyla oynarmış derler:))) şimdilerde mutluyumki beş parmak dip boyam geldi bile:)))saçlar beyaz olmasa hiç boyatmıcam bile..
akıllı Keremin becerikli annesi, kafa karışacak durum yok ama ben sanırım pek düzgün cümle kuramıyorum tepeden başlıyorum anlatmaya.
eşim devlet memuru mecburi hizmet kapsamında aydını seçip geldik izmirden.dört yıl bttii. ailelelr burda iki farklı ilçede. bizde nazillideyiz şimdi.kırsal kesim demem lafın gelişi memleket burası:))) kabuğunu beğenmemek değil sorunum yerleşim yerinden çok konuşacağım arkadaş bulamamak sanırım.Biraz içe kapanık oldum buralarda.:(((
teşekkürler güzel yorumun için.ama çok şey değişmiş bende saçımı boyatıp boyatmamak konusunda kararsızlıktan çok üşengeçliğe dönen bir durumdayım.hatta son kararım kısacık kesdirmek:)))

sanberk dedi ki...

Ay herkes benim dediklerimi almış:)))Canım benim söyleyeceğim bişey brakmamışlar:)
Ama ben de yine söyleyim hangi fotorafını baksam hep güzel bir kadın görüyorum:)sana da maşallah demen lazım:)
Hele hamilelik fotorafını çok beğendim hamilelik çok yakışmış:)Sen ikinciyi düşünmüyormusun:)
Bide 30 kilo almışsın annnaaaaaaaa hiç de belli olmuyor hatta böyle çok yakışmış:)
Uras a çok öpücük bizden.

Nihal M. dedi ki...

çok sağol fikriyecim...
yorumlarınızla çok mutlu oldum.hatta iki fotomu çok şatafatlı bulup kaldırdım:))) kendimede kızdım sanırım kızım sen neydin ne oldun:)))
ikinciyi düşünmüyorum tatlım yaşım geçti.:((
hamilelik zordu öncesinde bir dış gebelik bir 3 aylık ölü doğum beni çok sarstı...şimdi cesaret edmiyorum. bilmiyorum ilerde fikrim değişirmi???